concurs mămici norocoase Câștigă Set 2in1 Balansoar și Landou

Înscrie-te în  concursul “Mămici Norocoase” desfășurat de Baby Stem Cell până pe data de 01.10.2024 și poți câștiga un Set 2in1, Balansoar și Landou, Lionelo, Bella, Rotative 360 cu toate accesoriile incluse.

Desemnarea castigatorului premiului se va face prin tragere la sorti pe data de 02.10.2024

Castigatorul concursului va fi contactat de un reprezentant din partea Baby Stem, acesta le va aduce la cunoştinţă rezultatul extragerii/deliberării şi felul în care va putea intra în posesia premiului.

Set 2in1, Balansoar și Landou, Lionelo, Bella, Rotative 360 este un balansoar 2 în 1 inovator, care oferă bebelușului o experiență de balansare liniștitoare și o poziție de odihnă sănătoasă, cu funcții precum mișcări automate și control tactil sau prin telecomandă.

concurs mămici norocoase Câștigă Set 2in1 Balansoar și Landou

MECANISMUL CONCURSULUI MĂMICI NOROCOASE

Inscrierea in concurs se face atat pe site-ul BabyStem.ro completand formularul de pe pagina
concurs.babystem.ro

Pentru ca înscrierea in concurs sa fie eligibila, participantele la concurs trebuie sa completeze toate spatiile marcate cu *(steluta) si sa accepte termenii si conditiile din Regulament.

Prin înscrierea la concurs participantele isi dau acordul sa primeasca informații despre celulele stem, recoltarea celulelor stem si serviciile oferite de Baby Stem, dar si despre eventualele reduceri puse la dispoziție de sponsori.

Iată un concurs cu premii special pentru viitoarele mămici. O tombolă mai rar întâlnită dar care oferă un premiu generos din partea organizatorului! Multă baftă participantelor!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MĂMICI NOROCOASE