câștigători concurs pringles 2024 vacanță în thailanda

Câștigătorii concursului „Câștigă o vacanță pe gustul tău, cu Pringles!” care se desfășoară până pe 29 septembrie 2024 se pot bucura de marele premiu constând de o vacanță exotică în Thailanda alături de 3 prieteni de Crăciun 2024 și Revelion 2025!

Dacă participi la tombola Pringles poți câștiga prin tragere la sorți unul din premiile următoare:

⋅ un premiu constând în CRĂCIUN ȘI REVELION PENTRU TINE ȘI 3 PRIETENI ÎN THAILANDA

⋅ 7  premii constând în VOUCHER CUMPĂRĂTURI eMAG de 2500 lei

⋅ 49 de premii constând în rucsac Converse one size

câștigători concurs pringles 2024 vacanță în thailanda

Listele câștigătorilor și a premiilor câștigate la concursul Pringles vor fi publicate pe website-ul popandplay.ro la secțiunea Câștigători în termen de 21 de zile lucrătoare de la încheierea perioadei de înscrieri

Premiile constând în RUCSAC Converse one size se vor trimite câștigătorilor prin curier în termen de 30 zile lucrătoare de la validarea tuturor câștigătorilor.

Premiul constând în vacanță de Crăciun și Revelion în Thailanda constă în:

– cazare 9 nopți în perioada 23.12.2024 – 02.01.2025 cu demipensiune pentru 4 persoane
– două camere duble, hotel 4* Phuket
– cină de Crăciun și Revelion incluse
– bilete de avion București – Phuket – București, (cursă cu escală, bagaj de mână și bagaj de cală 20 kg pentru fiecare pasager). Plecarea din București este pe 23 Decembrie, iar sosirea în Thailanda pe 24 Decembrie 2024 – transfer aeroport-hotel-aeroport

Participantul la concursul Pringles trebuie să achiziționeze minimum  1 Produs Participant pe un bon fiscal și să poată face dovada de achiziție prin punerea la dispoziție a bonului fiscal.

Un Participant unic poate înscrie în tombola un număr nelimitat de numere de bon fiscal/zi, atât timp cât bonurile/numerele de bon fiscal/ numerele de factură sunt diferite.

Dacă vă plac chips-urile de calitate și visați la o vacanță exotică de Crăciun și Revelion cu prietenii atunci acest concurs Pringles este o șansă pe care nu o poți rata!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PRINGLES