câștigă o vacanță exotică în brazilia concurs nescafe 2024

Participă la concursul “Ia-ti pauza de cafea pe ritmuri de samba” (in magazinele Carrefour si  Cora) în perioada 07.08 – 20.08.2024 și poți câștigă prin tragere la sorți unul din premiile:

• 5 x Aparat NDG Espressor cu capsule KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me

• 500 x Kit Produse Nescafe  constand in 1 display Nescafe 3in1 24 plicuri si 1 borcan NESCAFE BRASERO 100 g .

• 1 x Excursie in Rio de Janeiro, Brazilia

Excursia in Rio de Janeiro: se va acorda sub forma unui voucher in valoare de 11405.70 lei pentru achiziționarea unui sejur de 3 nopti in Rio de Janeiro, pentru 2 persoane, la un hotel de 4 stele, cu zbor inclus.

câștigă o vacanță exotică în brazilia concurs nescafe 2024

Voucherul este valabil pana la data de 20.08.2025. Nu se acorda contravaloarea in bani a voucherului. Pentru  evitarea oricărui dubiu, voucherul se poate utiliza exclusiv pentru  achiziția excursiei in Rio de Janeiro, in limita sumei de 11,405.70 de lei, în funcție de tarifele practicate de agenția de turism DerTour în perioada aleasă de câștigător, pana la data de 20.08.2025, o singură dată.

Premiile se vor acorda la finalul tombolei Nescafe, prin tragerea la sorți din data de 22.08.2024.

Numele câștigătorilor și a premiilor acordate prin tragere la sorti vor fi publicate pe site-ul www.nestle.ro, după validarea finala a acestora.

Livrarea premiilor se va efectua de către Agenție, in termen de maxim 40 de zile lucrătoare de la data validării finale a premiului, la adresa specificata de castigator.

Voucherul va fi transmis in format electronic către castigator, la adresa de e-mail comunicata de acesta

Cum participi la concursul Nescafe

Cumpără din Magazinele Participante,  oricare produse Nescafe, Nescafe 3in1 și/sau Nescafe Dolce Gusto în valoare de minim 25 de lei din magazinele Carrefour sau din magazinele Cora pe același document fiscal  și înscrie -l in tombolă prin transmiterea unui mesaj scris tip SMS către numărul scurt 1882 (număr cu tarif normal, disponibil in rețelele Vodafone, Orange, Telecom, Digi) care să conțină numărul si data documentului fiscal

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NESCAFE