concurs banca Transilvania câștigă o excursie exotică în republica dominicană

Participă la concursul BT „Călătorește in Punta Cana cu Star Forte” până pe 31 august 2024 și ai șansa de a câștiga o vacanta exotică pentru doua persoane in Republica Dominicana, Punta Cana la Majestic Elegance Punta Cana.

Se asigura cazare cu mic dejun, transfer la si de la  aeroport, plus biletele de avion dus întors București – Punta Cana in perioada octombrie –  noiembrie 2024, in funcție de opțiunea clientului castigator. In pachet intra si următoarele 3 activități: Catamaran boat to Saona Island, Monkey land, Entrance coco bongo and full open bar.

Câștigătorul va fi anunțat de către Banca Transilvania telefonic, in termen de 5 zile lucrătoare de la data in care s-a încheiat tragerea la sorti, la numărul de telefon declarat băncii pentru derularea relației contractuale cu aceasta.

concurs banca Transilvania câștigă o excursie exotică în republica dominicană

Premiul constând într-un voucher de vacanta in Republica Dominicana/ Punta Cana va fi înmânat castigatorului prin intermediul agenției de publicitate B.V. McCann-Erickson S.R.L. in termen de 20 de zile calendaristice de la acceptarea premiului.

La aceasta tombolă cu premii de la Banca Transilvania pot participa clienții care sunt posesorii unui card de credit (fie el de titular sau utilizator desemnat) de tip Star Forte/ Star Forte Medici emis de Banca Transilvania și care efectuează cu un card participant, in perioada campaniei plăti la cumpărături (POS / Epos) in valoare cumulativa de minim 100 de lei in fiecare săptămână!

Cum nu sunt client ala acestei bănci, nu pot decât să le urez participanților la tombola BT mult succes. Cine nu visează la o excursie în Republica Dominicană?

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BANCA TRANSILVANIA