câștigători concurs glo 2024 vacanță în transilvania

Participă la concursul GLO Campanie de loialitate +Plus’ 1 august 2024  – 28 februarie 2025, și poți câștiga prin tragere la sorți unul din premiile următoare:

⋅ una dintre cele 3 vacanțe all-inclusive în inima Transilvaniei pentru 2 persoane,

⋅ unul dintre cele 3 pachete Dyson Home Bundles, fiecare home bundle fiind
compus din: Purificator de aer Dyson HP09 Hot+Cool Formaldehida, WiFi, Bluetooth, Filtru HEPA H13, Mod nocturn, Telecomanda, Argintiu + Aspirator vertical fără fir cu spalare Dyson V15s Detect Submarine 660 W, 240 AW, autonomie 60 minute, galben/nichel (castigatori nu vor avea posibilitatea sa selecteze culoarea dispozitivului

⋅ unul dintre cele 5 telefoane mobile Apple iPhone 15 Pro 128GB 5G Blue Titanium!

câștigători concurs glo 2024 vacanță în transilvania

Premiul cel mare consta într-o excursie de 5 nopti pentru doua persoane in inima Transilvaniei poate avea loc in perioada 01.04.2025-01.04.2026. Pachetul turistic oferit este pentru 2 persoane si cuprinde exclusiv următoarele servicii:

• 5 nopți cazare pentru 2 persoane în locații exclusiviste detaliate mai jos.
• Toate mesele incluse: Mic dejun, prânz/picnic, cină fine dining, băuturi incluse conform detaliilor de mai jos. Se începe cu cina în prima seară, se încheie cu mic dejun în ziua încheierii sejurului.
• Experiențe incluse: Tur privat în afara programului la Castelul Bran, Vizită
• Observatorul de Urși sau Tur Castel & Atelier Gastronomic, Experiență 5 O’Clock Tea, Degustare 5 Vinuri (Pairing), Zbor cu Balonul sau Sesiune Echitație, Drumeție Ghidată în Natură sau Tur Privat de Explorare prin Împrejurimi, conform detaliilor de mai jos.
• Însoțitor pe tot parcursul sejurului.
• Transport privat tur- retur pe teritoriul României. Câștigătorul și partenerul său vor fi preluați de la adresa de domiciliu indicată de câștigător, de oriunde din România.
• Transferul privat se va face cu BMW X3, Land Rover sau similar.

Tragerile la sorti pentru cele 3 categorii de premii se vor efectua electronic in  termen de maxim 30 de zile de la atingerea fiecărui prag de consecutivitate

Concursul se adresează exclusiv utilizatorilor site-urilor www.glo.ro, www.vuse.ro/ro, www.velo.com/ro/ro, care vor avea activ pe anumite perioade de timp planul de abonament „Abonament +Plus” pentru consumabilele compatibile cu dispozitivele glo™ si pliculetele de nicotina Velo

Nu am nimic de comentat despre acest concurs. Fiecare cu plăcerile și viciile sale în viață!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL GLO