câștigători concurs Palmolive 2024 biciclete de oraș

Participă la tombola „Campania Palmolive Lifestyle – Carrefour” organizată în perioada 30 Iulie – 20 August 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile:

• 5 x biciclete de oraș

• 20 x boxe portabile

Premiile se vor acorda printr-o extragere care va avea loc în maxim 25 zile lucrătoare de la încheierea campaniei.

Numele câștigătorilor, precum și premiile acordate vor fi făcute publice pe pagina concursului de pe www.promocolgatepalmolive.ro in termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data la care vor fi validați toți câștigătorii.

câștigători concurs Palmolive 2024 biciclete de oraș

Premiile fizice vor fi expediate câștigătorilor prin curier la adresa poștală furnizată dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data publicării listei de câștigători pe pagina tombolei.

Participantul trebuie să achiziționeze orice produse participante* în valoare de minim 30 RON pe un singur bon fiscal/factura din Magazinele Participante și sa se înscrie la Campania Palmolive prin accesarea site-ului www.promocolgatepalmolive.ro sau sa scaneze codul QR de pe materialele publicitare, care deschide site-ul www.promocolgatepalmolive.ro, unde Participantul se va putea înscrie în concurs.

Fiecare Participant are dreptul de a participa la prezenta Campanie prin efectuarea a maximum 5 înscrieri, de fiecare data (pentru fiecare nouă înscriere) atasand un bon fiscal diferit (distinct).

Un participant se poate înscrie cu un singur număr de telefon și o singură adresă de email, pe întreaga perioadă a Campaniei Palmolive.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PALMOLIVE