Câștigă 500 lei brut pe cupon la concursul Roata cu Surprize LIDL 2024

câștigă 500 lei concurs roata norocului lidl 2024

Participă la concursu LIDL “Roata cu surprize” în perioada 05.08.2024– 25.08.2024 și ai o șansă să câștigi:

– un cupon cu un premiu în funcție de suma cheltuită
– 3 x cupon egal cu valoarea coșului tău de cumpărături. Se vor putea câștiga doar 3 cupoane de acest gen pe toată perioada campaniei. Cuponul funcționează că o reducere monetară pe bonul de cumpărături și îl poți folosi într -o tranzacție viitoare, în funcție de perioada de valabilitate a cuponului. Valoarea cuponului ajunge până la maximum 500 lei brut.

Ulterior desemnarii castigatorilor, anuntarea castigatorilor tombolei LIDL “Roata cu surprize” se va realiza prin anuntarea acestora in cadrul aplicatiei Lidl Plus, pana cel târziu la data de 04.09.2024.

câștigă 500 lei concurs roata norocului lidl 2024

In cadrul concursului LIDL LIDL “Roata cu surprize” 2024 vor fi acordate, prin tragere la sorti urmatoarele premii:

Pentru achiziții de Produse Participante efectuate pe durata tombolei pe acelasi bon fiscal, in valoare de minimum 60 lei (saizeci lei) si maximum 119,99 lei ntra in tragerea la sorti aferenta acestui interval valoric in cadrul careia poate castiga un premiu constand intr-un Cupon caruia ii corespunde unul din cele 3 premii de mai jos:
A. Ballino, Înghețată la cornet cu aromă de vanilie, 120 ml – 2,49 lei;
B. Ballino, Înghețată la cornet cu aromă de ciocolată, 120 ml – 2,49 lei;
C. Ballino, Înghețată pe băț cu vanilie și alune, 120 ml – 2,59 lei.

Pentru achizitii de Produse Participante efectuate pe durata Campaniei pe acelasi bon fiscal, in valoare de minimum 120 lei intra in tragerea la sorti aferenta acestui interval valoric in cadrul careia poate castiga un premiu constand intr-un Cupon caruia ii corespunde unul din cele 3 premii de mai jos:
A. Ballino, Înghețată sandwich cu aromă de frișcă/vanilie, căpșuni și ciocolată, 180 ml – 2,79 lei;
B. Gelatelli, Înghețată pe băț cu ciocolată, 120 ml – 2,99 lei;
C. Gelatelli, Înghețată pe băț cu gust de căpșuni, 120 ml – 2,99 lei.

Pentru achizitii de Produse Participante efectuate pe durata Campaniei pe acelasi bon fiscal, in valoare de minimum de minimum 250 lei intra in tragerea la sorti aferenta acestui interval valoric in cadrul careia poate castiga un premiu constand intr-un Cupon caruia ii corespunde unul din cele 3 premii de mai jos:
A. Gelatelli, Înghețată pe băț cu ciocolată albă și migdale, 120 ml SAU Gelatelli, Înghețată cu aromă de
vanilie, glazurată cu ciocolată și migdale, 120 ml – 2,99 lei;
B. Gelatelli, Înghețată cu caramel sărat, 120 ml – 2,99 lei;
C. Gelatelli, Înghețată cu piersici-zmeură/căpșuni-afine, 6×60 ml – 10,99 lei.

Aditional, pentru achizitii de Produse Participante efectuate pe durata Campaniei, in valoare de minimum 60 lei pe acelasi bon fiscal, intra in tragerea la sorti in cadrul careia poate castiga un premiu constand intr-un Cupon reprezentat printr-o reducere valorica a bonului de cumparaturi pentru o achizitie viitoare efectuata in termen de 7 zile de la data primirii cuponului in Aplicatie, reducere ce reprezinta valoarea bonului pe baza caruia a fost efectuata tranzactia castigatoare.

Activarea mecanismului depinde de 2 condiții minime îndeplinite simultan:

-Scanează cardul Lidl Plus la casa de marcat
-Efectuează o achiziție de min. 60 de lei

Cu cât faci mai multe cumpărături scanând cardul digital Lidl Plus, cu atât ai mai multe șanse să învârți roata și să câștigi unul dintre premiile regăsite mai sus.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LIDL ROATA CU SURPRIZE