concurs de muzică și dans la dâmburi câștigă 300 euro

Pentru talentele locale, pe data de 31 august 2024 începând cu ora 16:00, open stage-ul Festivalului La Dâmburi oferă o oportunitate de a se exprima artistic, iar cea mai bună performanță va fi recompensată cu un premiu de 300 de euro.

Concursul La Dâmburi este deschis tuturor tipurilor de performanță artistică: de la dans și muzică (vocală sau instrumentală) până la stand-up comedy sau alte manifestări creative.

Câștigă

Participanții trebuie să se înscrie pana in data de 28 August ora 23:59 , iar ordinea de intrare pe scenă va fi stabilită în funcție de înscrierile primite.

Organizatorii vor pune la dispoziție echipamentul tehnic de bază boxa microfon. Participanții sunt rugați să își aducă propriile instrumente și să informeze din timp organizatorii despre necesități speciale..

Participanții sunt liberi să își promoveze activitatea și să distribuie materiale promoționale, dar fără a perturba evoluțiile celorlalți participanți.

Cea de-a X-a ediție a festivalului La Dâmburi va avea loc în Parcul UFO din Cartierul Micro 17, în perioada 30-31 august 2024 și promite două zile pline de activități captivante și muzică rock de calitate.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LA DÂMBURI

Concurs
Festivalul La Dâmburi 2024
Locație
Parcul UFO, Micro 17,Satu Mare,Satu Mare
Începe pe
2024-08-31
Se termină pe
2024-08-31