Câștigă 300 de lei pentru rechizite la concursul Smyk All For Kids 2024

concurs la care câștigi 300 de lei pentru rechizite și ghiozdan

Participă la concursul ”Gata pentru școală!”  organizat de Smyk All For Kids in perioada 23.08 – 01.09.2024 pe Facebook și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere a câte 300 lei fiecare pentru achiziții în magazinele fizice, cu care puteți să completați colecția perfectă de produse pentru școală.

Tragerea la sorti a câștigătorilor concursului Smyk All For Kids va fi realizata in data de 02.09.2024, prin intermediul aplicatiei Comment picker.

Organizatorul se obliga sa faca publice numele castigatorilor, prin intermediul paginii de www.facebook.com/Smykro in data de 02.09.2024.

Premiile vor fi inmanate direct prin ridicare din magazin, la aratarea mesajului organizatorului privind castigarea premiului si semnarea unui proces verbal de predare primire in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data confirmarii disponibilitatii premiului in magazinul mentionat.

concurs la care câștigi 300 de lei pentru rechizite și ghiozdan

Concursul se desfasoara prin intermediul paginii de Facebook SMYK All for Kids

Participarea la concurs este asigurata unui concurent prin actiunile cumulative de:

– Accesarea paginii de Facebook Smykro;

– Urmărirea paginii de www.facebook.com/Smykro,

– Like postării de concurs

– Comment la postarea de concurs in care sa se menționeze produsul preferat din catalogul cu oferte pentru școală disponibil online pe smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-scoala

– Etichetarea altor doi prieteni in comentariu care s-ar bucura să afle de ofertele SMYK

PARTICIPĂ LA CONCURS