câștigă 1 voucher de vacanta si 1 troller Cabin Size concurs yoxo

Participă la concursul Yoxo și Mastercard DESCOPERĂ LUMEA CU YOXO ȘI MASTERCARD din perioada 9 iulie – 9 august 2024 și poți câștiga unul din cele 10 premii fiecare constand in 1 voucher de vacanta si 1 troller Cabin Size, model Viana, dimensiuni 46*36*22cm. Valoarea unui troller este de 384,87 lei.

Fiecare voucher vacanta este in valoare de 1190 lei  valabil un an din momentul primirii.

Voucherul este nominal şi poate fi utilizat pentru rezervarea unei vacante (e.g., cazare, bilete transport), in tara sau in strainatate exclusiv prin intermediul Agentiei Accent Travel & Events. In cazul in care vacanta aleasa are o valoare mai mica decat valoarea voucherului, suma ramasa va putea fi utilizata ulterior în perioada de valabilitate.

câștigă 1 voucher de vacanta si 1 troller Cabin Size concurs yoxo

Desemnarea câştigătorilor concursului YOXO se va efectua prin tragere la sorti in data de 09.09.2024.

Contactarea Participanților câştigători se va efectua pe adresa de email utilizata in crearea contului YOXO cu care s-au inscris in cadrul tombolei cu premii.

Treci pe YOXO între 9 iulie și 9 august 2024, înrolează-ți cardul tău Mastercard în aplicație și plătește cel puțin o lună de YOXO cu acesta și ești înscris automat la tombolă pentru a câștiga trollerul perfect pentru călătorii și un voucher de vacanță în valoare de 1.000 de lei.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL YOXO