câștigă un televizor Samsung de 165 cm la concursul pringles 2024

Participă la concursul PRINGLES „Inscrie si castiga pentru echipa ta până în data de 14 iulie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți un Televizor Samsung NEO QLED 165 cm sau o Experiență vizionare de unui a eveniment sportiv de 500 lei.

Tragerea la sorți a câștigătorului televizorului Samsung de 165 cm va avea loc în data de 15 iulie 2024.

Marele premiu constand in Televizor Samsung se va trimite castigatorului prin curier in termen de 15 zile lucratoare de la validarea acestuia.

Numele câștigătorilor și a premiilor câștigate vor fi făcute publice pe site-ul campaniei popandplay.ro/castigatori.php după validarea lor finală.

câștigă un televizor Samsung de 165 cm la concursul pringles 2024

Cum participi la tombola cu premii Pringles

Participantul trebuie sa achiziționeze minimum un 1 produs marca Pringles de 165g sau 185g, dintre Produsele Participante, pe un bon fiscal, in perioada 13 Mai 2024-14 Iulie 2024 si sa înscrie numărul bonului online prin completarea formuluarului de pe popandplay.ro

Un Participant unic poate înscrie in Campanie un număr nelimitat de numere de bon fiscal/zi, atat timp cat bonurile/numerele de bon fiscal/ numerele de factura sunt diferite.

Un televizor de 165 cm??? Asta da premiu pentru care trebuie să te înscrii în concursul Pringles. Este doar unul pus în joc, deci trebuie să ai noroc cu adevărat pentru al câștiga!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PRINGLES