câștigă biciclete electrice pegas concurs ppc 2024

Participă la concursul PPC RElaxat în perioada 15 iulie – 14 septembrie 2024 și te înscrii automat la tombola cu premii la care poți câștiga premii cool, menite să îți garanteze relaxarea pe tot parcursul anului.

1) 1 bicicletă electrică Pegas

Primul client extras prin tragere la sorţi va câştiga o bicicletă electrică Pegas Drumeț Dinamic L 29 inch, de culoare gri verde.

2) 2 televizoare smart LG

Următorii doi clienți extrași la tombola vor câștiga câte un televizor smart LG Oled Evo OLED55G23LA, cu diagonala de 139 cm, Smart, 4K Ultra, din clasa G de eficiență energetică.

câștigă biciclete electrice pegas concurs ppc 2024

Câștigătorii vor fi contactați telefonic , în termen de maximum 10 zile de la tragerea la sorți. Dacă sunt contactați de trei ori și nu răspund, câștigătorii inițiali pierd premiul și acesta va fi acordat unei rezerve extrase inițial. Lista finală a câștigătorilor va fi afișată pe www.ppcenergy.ro, în termen de maximum 10 zile de la validarea finală a premiilor.

Câștigătorii vor fi aleși prin extragere la sorți în termen de 14 zile de la încheierea fiecărei etape a campaniei, după validarea listei participanților care îndeplinesc condițiile regulamentului oficial.

Campania este disponibilă exclusiv în județele lași, Cluj, Dolj, Braşov, Bucureşti, Constanța și Timiş.

Dacă ești client PPC Energy și locuiești în unul dintre orașele enumerate mai sus atunci ei bine, intră în concurs și vara asta poți pedala relaxat sau viziona serialul preferat pe un TV cu diagonala de 139 cm!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PPC ENERGY