concurs nescafe câștigă Televizor Philips Ambilight LED 55PUS8518, 139 cm, Google TV

Participă la concursul cu premii Vara începe cu premiile Nescafe care se desfășoară în perioada 03 iulie  – 30 iulie 2024 in magazinele Auchan  și ai posibilitatea să câștigi unul dintre următoarele premii puse în joc:

• 3 x Televizor Philips Ambilight LED 55PUS8518, 139 cm, Google TV, 4K Ultra HD, Clasa F (Model 2023)

• 15 x Pachet aparat NDG Mini Me + ( Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto Mini Me KP120831, 1500 W, 15 bari, functie eco, capacitate rezervor 0.8 L, negru-antracit)

• 40 x Cana termica Nescafe Dolce Gusto

Premiile concursului Vara începe cu premiile Nescafe vor fi acordate prin tragere la sorti după încheierea perioadei de desfășurare.

concurs nescafe câștigă Televizor Philips Ambilight LED 55PUS8518, 139 cm, Google TV

Livrarea premiilor se va efectua prin intermediul serviciilor de curierat, in termen de maximum 40 de zile lucrătoare de la data validării finale a premiului, la adresa specificata de castigator..

Lista câștigătorilor concursului Nescafe va fi afișată in termen de maxim 30 de zile lucrătoare după finalizarea tombolei si pe site-ul Campaniei. www.nestle.ro

Cum participi la concurs

Participantii trebuie sa achizitioneze, din Magazinele Auchan oricare Produse Participante in valoare de minimum 25 lei pe acelasi document fiscal și sa inscrie fotografia bonului / documentului fiscal pe site-ul campaniei www.nestle.ro

Un participant identificat cu aceleasi date se poate inscrie in Campanie de maxim 5 ori pe zi, fiecare inscriere trebuind sa fie facuta in baza unui document fiscal diferit.

Nu mă dau în vânt după cafeaua la capsulă, îmi place din când în când un pahar de frape făcut cu Nescafe și de ce nu când sunt pe fugă un Nescafe 3in1 este de ajutor pentru a începe ziua. Deci da, un concurs despre care am o părere bună chair dacă unii ar zice că o achiziție de 25 de lei e cam mult!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NESCAFE