câștigători concurs matache măcelaru 2000 euro

Participă la tombola cu premii Matache caută bucătari iscusiți  in perioada 22 iulie -29 septembrie 2024 și poți câștiga unul dintre următoarele premii în bani:

• Locul I-premiu in valoare de 2.000 euro;
• Locul II-premiu in valoare de 1.000 euro;
• Locul III-premiu in valoare de 500 euro.

În perioada 30 septembrie – 10 octombrie 2024 va avea loc stabilirea Câștigătorilor concursului Matache caută bucătari iscusiți, de către o Comisie interna a Organizatorului.

Câștigătorii Concursului vor fi anunțați in data de 11 octombrie 2024 pe Paginile Concursului si pe site-ul Matache Macelaru’ Premiile vor fi oferite câștigătorilor după validarea acestora drept câștigători.

Premiile vor fi livrate Câștigătorilor in termen de 60 zile de la câștigarea acestora/validare, in lei, la cursul BNR valabil in data efectuării plații.

câștigători concurs matache măcelaru 2000 euro

Pentru a participa la concursul ,Matache Măcelaru’ participanții trebuie:

• Sa dețină un cont valid de utilizator cu profil public pe oricare dintre platformele de social media Facebook, Instagram, Tik Tok;

• Sa accepte termenii si condițiile Regulamentului Oficial;

• Sa se înscrie in concurs prin completarea formularului aflat la adresa bacanialumatache.ro/matache-cauta-bucatari-iscusiti si sa completeze următoarele campuri obligatorii: numele si prenumele, adresa de email, numărul de telefon si link catre propria pagina de social media.

Necompletarea oricărui dintre câmpurile obligatorii sau completarea lor cu informații/date

Participarea la concurs nu este condiționată de inscrierea in Comunitatea Matache Macelaru”.

Participanții își pot crea conturi si pot participa la Concurs pe toate rețelele de social media, dar își pot crea un singur cont pentru fiecare rețea sociala si pot completa un singur formular pentru fiecare rețea.

Dacă vei fi selectat, vei primi un kit personalizat Matache Măcelarul’, care conține Șuncă Praga, un cuțit și un șorț de bucătărie de înaltă calitate, numai bune de meșteșugit cu ele! Cu kit-ul primit, va trebui să realizezi și să postezi rețete creative, cu tag către pagina Matache Măcelaru’.

Premii frumoase și consistente în bani la acest concurs Matache Măcelaru’.. Dar trebuie chiar să ai talent în bucătărie pentru a câștiga unul dintre premiile de mai sus. Bine, nimeni nu te oprește să participi în speranța că poate vei fi selectată / selectat de către organizatori.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MATACHE MĂCELARU’