Concurs Julius Meinl 2024: câștigă o excursie la finala Barista Cup din Viena sau vouchere de 500 lei

Participă la concursul Julius Meinl și Carrefour te fac barista la tine acasă! din perioada 3 iulie – 31 iulie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii:

– 1 x excursie de 2 persoane la finala Barista Cup din Viena

Premiul va fi acordat sub forma unui set de 2 vouchere, compus dintr-un voucher pentru o excursie la Viena, Austria, pentru 2 persoane si un voucher pentru transport aerian dus-intors Bucuresti-Viena, pentru 2 persoane.

Voucherele de excursie sunt oferite prin intermediul agentiei de turism CND TURISM – Vacante Speciale si vor putea fi revendicate de castigator in termen de 30 zile de la data afisarii listei finale a tuturor castigatorilor si a premiilor castigate.

câștigă o vacanță la viena sau 500 lei concurs julius meinl

Voucherele de 500 lei vor putea fi utilizate exclusiv pentru si in intervalul 18-20 septembrie 2024, interval in care se desfasoara evenimentul Finala Barista 2024, Viena;

La ridicarea premiului, castigatorul va prezenta o copie de pe un act de identitate valabil (CI

– 10 x vouchere de 500 lei la Carrefour

Cardul Cadou Carrefour nu este nominal, acesta putând fi utilizat de către cumpărător sau transmis unei alte persoane în mod liber. Cardul Cadou Carrefour nu reprezintă un card bancar şi nu este ataşat unui cont bancar.

Cardul este valabil 1 an de la data ultimei activari sau achizitii. Dupa fiecare reincarcare perioada de valabilitate a cardului ramane aceeasi (ex: Daca data ultimei activari/achizitii a unui card este 1 ianuarie 2022 (perioada de valabilitate fiind 1 ianuarie 2022-1 ianuarie 2023), oricate reincarcari se vor face pe acest card in perioada de valabilitate, data expirarii a acestui card ramane aceeasi. Perioada de valabilitate a cardului nu se prelungeste odata cu fiecare reincarcare.

Lista castigatorilor si a premiilor castigate de acestia  la concursul Julius Meinl și Carrefour te fac barista la tine acasă! 2024 va fi publicata in maximum 30 de zile de la data validarii tuturor castigatorilor, pe Siteul Campaniei juliusmeinl.com

PARTICIPĂ LA CONCURSUL JULIUS MEINL