câștigă o vacanță la hotel iaki mamaia concurs hochland 2024

Participă la concursul Hochland Telemeaua se combină din perioada 1 iulie – 15 august 2024 și dacă ai noroc poți câștiga unul dintre următoarele premii puse în joc:

• săptămânal una dintre cele 24 vacanțe de 2 nopți la munte la Pensiunea Dealu’Verde, la Nordik Cabin, la Atra Doftana Vila Uno și la Porumbacu Treehouse  împreună cu una dintre cele 6 genți frigorifice, unul dintre cele 6 seturi de picnic, unul dintre cele 6 vouchere de cumpărături Kaufland în valoare de 300 de lei fiecare și una din cele 6 caserole electrice  (în funcție de magazinul unde s-a făcut achiziția produselor participante la tombolă)

• marele premiu o vacanță all-inclusive pe litoralul românesc la Mamaia, cazare 5 nopți pentru 2 persoane la Hotel Iaki din Mamaia cu acces la spa & welness.

Lista câștigătorilor si a premiilor castigate va fi afisata pe site-ul promoției hochland.ro in termen de 30 de zile de la incheierea validării tuturor premiilor campaniei si va fi publica timp de 30 de zile de la publicare.

câștigă o vacanță la hotel iaki mamaia concurs hochland 2024

Marele premiu al concursului Hochland Telemeaua se combină din perioada include 5 nopți cazare pentru 2 persoane la Hotelul Iaki din Mamaia, mic dejun, prânz și cina pentru 2 persoane, parcare subterană, platou cu fructe la sosire, o sticlă de vin Chardonnay la sosire, câte un serviciu de spa pe zi la alegere pentru fiecare din cele 2 persoane.

Pentru desemnarea premiilor, se va organiza saptamanal si doar pentru saptamanile 1-6 (exceptie facand saptamana 7), cate o tragere la sorti, in termen de 5 zile lucratoare, de la incheierea saptamanii. Pentru prima saptamana de campanie, tragerea la sorti se va efectua in cel mult 5 zile lucratoare, adica pana pe data de 12.07.2024, inclusiv.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a participa la concurs este să cumperi orice telemea Hochland din magazinele Auchan, Carrefour, Kaufland sau Mega Image și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina concursului.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL HOCHLAND