concurs hell energy 2024 câștigă hamace si trolere

Participă la concursul „HELL ENERGY TAILORED CAMPAIGN – LA DOI PAȘI !” din perioada 01.07-31.07.2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

• 12 x mini frigider cooler Hell Energy,

• 32 x troller

• 100 x hamac

• 200 x bax Hell Energy

concurs hell energy 2024 câștigă hamace si trolere

In mesajul SMS prin care sunt anuntati ca au castigat un premiu, Participantii la concursul „HELL ENERGY TAILORED CAMPAIGN – LA DOI PAȘI !” vor primi si un link, denumit „link de revendicare”. Fiecare link de revendicare poate fi folosit, respectiv accesat, pentru revendicarea premiului in termen de maxim de 3 zile lucratoare de la comunicare. In ultima zi alocata revendicarii, participantii vor primi un SMS tip reminder ce le va reaminti ca sunt in ultima zi pentru revendicarea premiului.

Premiile, vor fi livrate, prin transport, la adresa castigatorului, de catre Organiztor, in urma incheierii procesului de validare a castigatorului, dar nu mai tarziu de 20 zile lucratoare de la aceasta data.

Cum participi la tombola cu premii „HELL ENERGY TAILORED CAMPAIGN – LA DOI PAȘI !”

Cumpără minimum o doza Hell Energy Drink din magazinele La Doi Pasi și înscrie bonul fiscal și datele personale în formularul de concurs de pe hellenergy.ro sau sau trimițând numarul bonului fiscal prin SMS la 1852 ori pe WhatsApp la 0723.938.759.

Un Participant identificat cu acelasi numar de telefon poate avea 10 inscrieri pe zi si inscrieri nelimitate pe toata durata campaniei, fiecare inscriere trebuind sa fie facuta in baza unui bon.

Nu consum băuturi energizante, nu îmi plac premiile concursului, deci NU  este o tombola care să mă atragă personal, dar pe mulți cu siguranță îi va atrage.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL HELL ENERGY