Concurs Gerovital Kids Dr Max 2024: Câștigă scaune auto Britax Romer sau Tablete grafice pentru desenat si scris

Participă la concursul Gerovital Kids Dr Max din perioada 01 Iulie – 31 Iulie 2024  în rețeaua Hiper Dr Max si in E-shop drmax.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

• 3 x Scaune auto Britax Romer

• 30 x Tablete grafice pentru desenat si scris, 10 inch, LCD, scris multicolor, protectie ochi, rezistenta la apa si socuri

• 50 x Pachete cu produse Gerovital Kids

Lista câștigătorilor  și a premiilor câștigate la concursul Gerovital Kids Dr Max va fi afisata pe www.premiicufarmec.ro, in maximum 15 zile lucrătoare de la data validarii castigatorilor.

câștigă scaune auto pentru copii concurs gerovital kids si dr.max

Castigatorii Scaunului de masina Britax Romer vor fi contactati de catre Organizator prin intermediul Agentiei, pentru a stabili de comun acord tipul de scaun pe care castigatorul il doreste, respectiv pentru varsta 0-4 ani sau 4-12 ani.

Valoarea scaunului ales nu trebuie sa depășească suma de 1.999 lei. In cazul in care, valorea scaunului este mai mica decat suma de 1.999 lei, castigatorul nu va primi diferenta de bani.

Un participant unic definit de acelasi numar de telefon si nume are dreptul sa inscrie un numar de maxim 5 bonuri fiscale/facturi fiscale pe zi si are dreptul sa castige un singur premiu in cadrul prezentei Actiuni promotionale.

dr. ma

Pentru inscrierea in concursul Gerovital Kids și Dr. Max participantii trebuie sa achizitioneze pe un bon fiscal/factura, minim 2 produse participante la promotie, din farmaciile Dr. Max sau de pe site-ul www.drmax.ro și sa inscrie bonul fiscal sau dupa caz factura fiscala cu care au cumparat produsele participante, completand campurile obligatorii din formularul online de inscriere disponibil pe www.premiicufarmec.ro

PARTICIPĂ LA CONCURSUL GEROVITAL KIDS