Concurs FRESH 2024 – câștigă card cadou Mobexpert 5000 lei sau Caști Beats Studio3 Wireless

Participă la concursul „FRESH – TE ASTEPTI LA BUN? PRIMESTI EXTRA BUN!” care se desfășoară în perioada 03 Iulie – 13 August 2024 în rețeaua de magazine Carrefour Hyper & Carrefour Market și ai șansa de a câștiga:

• unu din cele 5 Voucher Mobexpert în valoare de 5000 lei (se acorda prin tragere la sorti finală)

• una din cele 12 Casti Beats Studio3 Wireless (se acorda prin tragere la sorti saptamanală)

Desemnarea castigatorului pentru premiile ce constau în  Voucher Mobexpert în valoare de 5000 lei  ce urmeaza a fi acordate din totalitatea inscrierilor provenite intermediul site-ului tombolei Fresh, se va face prin tragerea la sorti, programata in termen de 10 zile lucratoare de la data finalizării Campaniei

câștigă voucher 5000 lei Mobexpert concurs fresh 2024

Numele castigatorilor concursului „FRESH – TE ASTEPTI LA BUN? PRIMESTI EXTRA BUN!” vor fi publicate de catre Organizator in termen de 30 de zile lucratoare dupa finalizarea campaniei, pe site-ul oficial al Campaniei www.deschidefresh.ro.

Predarea premiilor se va face in termen de 60 de zile calendaristice, de la data finalizării campaniei, in format fizic prin intermediul unei firme de curierat parteneră.

Pentru participarea in cadrul prezentei Campanii, participanții trebuie sa achizitioneze produse Fresh in valoarea minima de 16 de lei,  de la oricare dintre Locatiile Participante Carrefour Romania. și să înscrie bonul fiscal pe site-ul deschidefresh.ro

Produsele participante in cadrul prezentei Campanii sunt: toate produsele de bere marca Fresh indiferent de gramaj (doza, sticla sau multipack)

Detaliile campaniei se regăsesc în regulamentul complet, disponibil pe deschidefresh.ro/campanie

PARTICIPĂ LA CONCURSUL FRESH DIN MAGAZINELE CARREFOUR