câștigă o vacanța de 2 persoane pe insula corona concurs 2024

Participă la concursul „TRAIESTE PARADISUL PE INSULA CORONA!” care se desfășoară în perioada  05 Iulie – 30 Septembrie 2024 care se desfășoară in retele de magazine:
Kaufland, Mega Image, Mega Image Shop&Go, Profi, Auchan, Lidl, Penny, Sezamo și ai șansa să fii unul dintre câștigătorii unuia dintre premiile tombolei:

• 2x Experienta pe Insula Corona pentru doua persoane in Cartagena, Columbia în valoare de 70.904,5 lei

• 100 x Corona coller ( (premiul este alocat pentru toate participările aferente rețelei de  magazine Kaufland).

Extragerea  câștigătorilor concursului Corona 2024 pentru premiile finale  se va face prin tragerea la sorti, programata in termen de 10 zile lucratoare de la data finalizării tombolei.

Numele câștigătorilor concursului „TRAIESTE PARADISUL PE INSULA CORONA!” vor fi publicate de catre Organizator in termen de 30 de zile lucratoare dupa finalizarea validării pe site-ul oficial al Campaniei www.corona.ro/experiente.

câștigă o vacanța de 2 persoane pe insula corona concurs 2024

Pentru participarea in cadrul acestui concurs bere CORONA, participanții trebuie sa achiziționeze minim 2 produse Corona la sticla gramaj 355ml, din magazinele Kaufland, Mega Image, Mega Image, Shop&Go, Profi, Auchan, Lidl, Penny, Sezamo și să înscrie bonul fiscal și datele personale pe www.corona.ro/experiente.

Experiența oferită ca premiu este pentru 2 persoane, castigator si insotitor in perioada sejurului este 23 Noiembrie – 01 Decembrie 2024 si nu poate fi schimbata.

Sejurul include transportul tur si retur pe ruta Bucuresti  Amsterdan cu avionul, Amsterdam –
Cartagena cu avionul si transport nautic către insula Corona, fiind inclus si un bagaj de cala de 20 kg pentru fiecare pasager.

Perioada sejurului si transferului pana la locatie sunt asigurate urmatoare servicii: 1 noapte de
cazare in Amsterdam, 1 noapte de cazare in Cartagena si cazare de 5 nopti in regim all inclusive pe Insula Corona, in camera dubla;

Consumă responsabil produsele dare participă la concursul CORONA și poți avea parte de o vacanță exotică pe o insulă!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CORONA