Concurs Coccolino 2024. Câștigă o vacanță de 1000 euro, un card cadou Therme

Participă la concursul  ”Fa-ti vara mai pufoasa cu Coccolino si castiga!” care se desfășoară în magazinele Carrefour în perioada 03.07-16.07.2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile:

10 de premii ce constau in cate un card cadou Therme in valoare de 500 de lei fiecare. Premiul se acorda sub forma unui card cadou emis de Therme Bucuresti, in valoare de 500 lei. Cardul se poate folosi doar in interiorul Therme Bucuresti, nu si online. Valabilitatea card-ului este de 1 an de zile de la acordarea premiului castigatorului.

80 de premii ce constau fiecare in cate un pachet compus din : un cos de rufe din bambus cu 3 pungi glisante din material textil si raft deschis + doi ursuleti Coccolino. Fiecare premiu din acest tip are o valoare de 239,99 lei.

câștigă o vacanță de 1000 euro sau card cadou Therme la concursul Coccolino

1 premiu ce ce consta intr-un voucher de vacanta in valoare de 4940 lei (TVA inclus). Valoarea premiului reprezinta echivalentul in lei al sumei de 1.000 euro la cursul stabilit
conventional de 4.94 lei = 1 euro) care poate fi utilizat pentru achizitionarea unui
pachet de servicii de turistice aferent pentru o vacanta, la alegerea castigatorului/in functie de preferintele acestuia, din oferta unei agentii de turism contractata de Organizator. Valabilitatea voucherului – 12 luni de la acordarea premiului castigatorului. Nu se acorda contravaloarea premiului in bani

Organizatorul va face public numele castigatorului si denumirea premiului castigat la concursul Cocolino după validarea finala a acestuia, prin postarea acestor informatii pe site-ul www.unilevertepremiaza.ro in sectiunea “Castigatori”.

Cum participi la concurs

Achiziționează în perioada 03.07-16.07 oricare produs de tip balsam de rufe Coccolino sau detergent lichid de rufe Coccolino Care, din oricare magazin Carrefour Hypermarket din România pe durata Campaniei, înscrie bonul fiscal pe unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul din premiile

Folosesc balsamul de rufe Coccolino, îmi plac rezultatele obținute, rufele sunt moi și parfumate. Deci un mare DA pentru acest concurs. Păcat că durează așa puțin!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL COCCOLINO