concurs ciuc radler 2024 câștigă un scuter electric

Participă la concursul Ciuc Radler „Ia-ţi doza de fun” din perioada 01 Iulie 2024 – 01 Septembrie 2024 în magazinele Profi și poți câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii cu adevărat cool:

• 1 x scuter electric NIU NQi Sport Extended,

• 3 x consola de gaming portabila Lenovo Legion Go,

•  200 x boxa portabila cu microfon Karaoke

Premiile se vor acorda prin trageri la sorți din totalul înscrierilor eligibile din perioada 1 iulie – 1 septembrie 2024, în data de 5 septembrie 2024.

Anunțarea câștigătorilor și a premiilor câștigate la concursul Ciuc Radler 2024 se va realiza prin publicarea pe www.premiiradler.ro în termen de maxim 30 zile calendaristice de la dată finalizării întregului proces de validare, dar nu mai târziu de dată de 7 octombrie 2024.

concurs ciuc radler 2024 câștigă un scuter electric

Livrarea premiilor constând în Scuter Electric, Consolă gaming portabilă Lenovo Legion GO şi Boxă portabilă cu microfon Karaoke, acordate în Campanie se va face prin intermediul FAN Courier în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată validării dar nu mai târziu de dată de 17 octombrie 2024.

Achiziționează oricare 4 beri Ciuc Radler din magazinele Profi in valoare de minim 15 lei si intra pe site-ul premiiradler.ro și înscrie numărul și data bonului fiscal alături de datele tale de contact in formularul de concurs.

În acest concurs Ciuc Radler un participant se poate înscrie de 5 ori pe zi.

Un concurs răcoritor pentru o cară extrem de fierbinte de la Ciuc Radler cu niște premii de vacanță.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL RADLER & PROFI