listă câștigători concurs bonduelle 2024

Participă la concursul Bonduelle ”FII FRESH SI CASTIGA!” care se desfășoară în perioada  1 iulie – 31 iulie 2024 în magazinele PACO PROD SERV SRL, FLANA MARKET SRL, SUPERMARKET LA COCOȘ SRL și ALMIRA TRADE SRL. și poți câștiga prin tragere la sorți următoarele premii:

– Combina frigorifica BOSCH KGE49AICA;

– Multicooker CROCK-POT Express

– Blender NUTRIBULLET

Incheierea concursului  Bonduelle ”FII FRESH SI CASTIGA!” va fi anuntata pe site-ul www.bonduelle.ro/ sectiunea dedicata Campaniei, in termen de 30 zile lucratoare de la data validării listei finale a castigatorilor tombolei cu premii.

listă câștigători concurs bonduelle 2024

Validarea sau invalidarea castigatorilor se realizeaza in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data completarii tuturor informatiilor necesare validarii si transmiterea fotografiei de verificare.

Cumpără produse congelate Bonduelle in valoare de minimum 25 de lei, pe acelasi bon fiscal din magazinele participante la tombolă,  și apoi inscrie numarul bonului/facturii in Campanie, alaturi de numele magazinului din care a facut achizitia, in Perioada Campaniei prin SMS la numarul scurt 1792; (exemplu: 1234 Paco, 1234 LaCocos, 1234 Almira, 1234 Flana).

Un Participant la concursul Bonduelle identificat cu acelasi numar de telefon poate avea 10 inscrieri pe zi si inscrieri nelimitate pe toata durata campaniei, fiecare inscriere trebuind sa fie facuta in baza unui bon sau facturi diferite.

Super… În toată luna iulie 2024 cumpărând produse congelate Bonduelle în valoare de minimum 25 de lei poți câștiga prin tragere la sorți un aparat electrocasnic perfect pentru bucătăria ta!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BONDUELLE