Concurs ”Bistrița verde” 2024 – câștigă 500 lei, 350 lei sau 250 lei

Câștigători Concurs Bistrița verde 2024

Primăria municipiului Bistrița organizează concursul ”Bistrița verde” 2024 și oferă câștigătorilor premii în valoare totală de 3300 de lei pentru această competiție.

Înscrierile la concurs se pot face până în data de 30 august 2024, fie on-line la adresa bistritaverde@gmail.com, fie la sediul primăriei din strada Gh. Sincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

Cele trei categorii ale concursului ”Bistrița verde” 2024 sunt:

”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”
”Cel mai frumos balcon cu flori”
”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”.

Pentru fiecare secțiune sunt alocate câte trei premii, valoarea totală a acestora fiind 3.300 lei. Astfel, premiul I va fi de 500 lei, premiul II de 350 lei, premiul III de 250 lei.

În perioada 2 -13 septembrie 2024, locațiile înscrise în concurs vor fi afișate în aplicația mobilă unde cetățenii pot vota on-line.

După încheierea votului, comisia de evaluare va acorda punctajul pentru fiecare locație.

Votul on-line reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta.

Pentru înscrierile on-line, cererea de înscriere se poate descărca de pe website: www.primariabistrita.ro/protectia-mediului/bistrita-verde, iar după completare, se va transmite la adresa bistritaverde@gmail.com, însoțită de fotografiile realizate de dumneavoastră cu locația înscrisă în concurs (cel mult 10 fotografii pentru fiecare locație).