concurs Rompetrol 2024 câștigă o excursie la Disneyland Paris

Participă la concursul „Destiny Park te trimite la Disneyland” care se desfășoară în perioada 17 iunie -29 Iulie 2024 și poți câștiga garantat un Caesar Sandwich 300g si Espresso 30/90ml, Bardezzi sau prin tragere la sorți marele premiul constând într-un Voucher de excursie organizata la Disneyland Paris.

Rompetrol va acorda un pachet gastro garantat, constand in „Caesar Sandwich 300g si Espresso 30/90ml, Bardezzi” fiecarui Participant care completeaza Talonul digital, prin acumularea a 4 stampile digitale

Destiny Park SRL va acorda marele premiu constand intr-un Voucher de excursie organizata la Disneyland Paris, premiu ce va fi acordat prin tragere la sorti.

concurs Rompetrol 2024 câștigă o excursie la Disneyland Paris

Voucherul este in valoare de 22390 lei si poate fi folosit pentru achizitionarea unui pachet de servicii turistice, la Disneyland Paris, pachet ce va acoperi costul biletelor de avion, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare in unul din hotelurile Disneyland Paris, bilete de intrare in ambele parcuri, pensiune complete, din portofoliu Happy Tour SRL.

Acest voucher este nominal si netrasmisibil si poate fi folosit doar o singura data, pentru unul sau mai multe servicii din pachetul destinat destinatiei Disneyland Paris din portofoliul Happy Tour, avand valabilitate pana pe data de 31 Martie 2025.

Daca valoarea serviciilor achizitionate depaseste valoarea voucherului, posesorul voucherului va achita diferenta aferenta la agentia Happy Tour..

Daca valoarea serviciilor achizitionate este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta aferenta nu se returneaza posesorului si nici nu va putea fi utilizata pentru achizitionarea altor servicii turistice oferite de agentia Happy Tour.

In cazul in care voucherul nu este folosit pana la data expirarii perioadei de valabilitate, contravaloarea acestuia nu va fi rambursata detinatorului.

Premiile constând în pachete gastro vor fi acordate Castigatorilor sub forma de vouchere in cadrul aplicatiei mobile Rompetrol Go. Astfel, Participantii desemnati castigatori prin completarea integrala a Talonului digital, vor primi automat voucherul in sectiunea „Vouchere campanie”.

Voucherele se vor afisa in sectiunea „Vouchere campanie” din cadrul aplicatiei Rompetrol Go, în termen de 3 zile lucratoare de la data completarii integrale a Talonului digital.

Voucherele vor avea ca si termen de valabilitate 14 zile calendaristice din momentul emiterii/ In cazul in care voucherul nu este utilizat in perioada sa de valabilitate, acesta se va dezactiva automat.

Colectează ștampilele în talonul digital din aplicația mobilă, iar Rompetrol și Destiny Park te premiază!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ROMPETROL

Postat în: 2024-07-11