câștigă vouncher de cumpărături emag de 1000 lei concurs bcr asigurări

Participă la concursul BCR Asigurari de Viata VIG ”Portalul Clienților fericiți: Contul tău, Câștigul tău!” din perioada 1 iulie – 31 decembrie 2024 și poți câștigi unul din cele 5 vouchere de cumpărături eMAG în valoare de 1.000 de lei.

Voucherele oferite drept premii lunare au o valabilitate de 6 luni de la data achiziționării acestora de către Organizator şi sunt supuse unor termeni și condiții de utilizare, disponibile pe www.emag.ro

Câștigătorul va fi anunțat telefonic de către Organizator referitor la premiul câştigat, urmând a primi un e-mail de confirmare.

Câştigătorul va primi prin e-mail premiul constand dintr-un voucher eMag in valoarea mentionata mai sus, la adresa inregistrata pe platforma dedicata clientilor, clienti.bcrasigviata.ro sau la o alta adresa comunicata de acesta.

câștigă vouncher de cumpărături emag de 1000 lei concurs bcr asigurări

Ce trebuie să faci pentru a participa la concursul ”Portalul Clienților fericiți: Contul tău, câștigul tău!”

Accesează acum www.bcrasigviata.ro, secțiunea Ești deja client?

Creează-ți cont, rapid și sigur și intri automat în tragerile la sorți lunare pentru a câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 1000 lei!

Fiecare participant poate caștiga un singur premiu lunar.

Premiile nu pot fi înlocuite cu contravaloarea acestora in bani sau alte produse ori servicii.

Dacă apreciezi beneficiile unei asigurări de viață și te atrag ofertele si beneficiile oferite de BCR Asigurari de Viata atunci mult noroc!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BCR ASIGURĂRI DE VIAȚĂ