concurs kinder omv 2024 câștigă 500 lei voucher decathlon

Participă la concursul INSPIRAȚIE PE GUSTUL TĂU, CU KINDER care se desfășoară în benzinăriile OMV în perioada 1 iulie – 31 iulie 2024 și poți fi norocoasa / norocosul câștigătoare / câștigător al unuia din cele 50 de vouchere de 500 lei la Decathlon.

Lista castigatorilor si a premiilor castigate de acestia va fi publicata in maximum 30 de zile de la data validarii tuturor castigatorilor, conform legii, pe site-ul kinder.com.

Un Participant nu poate castiga prin tragere la sorti mai mult de un singur premiu, indiferent de numarul de inscrieri in tombolă.

Voucherele Decathlon de 500 lei sunt valabile online cat si in magazinele fizice Decathlon din Romania, pana la data de 05.08.2026.

concurs kinder omv 2024 câștigă 500 lei voucher decathlon

Voucherele oferite ca premii sunt in format digital si se primesc de catre castigatori pe adresa de email inscrisa in Campanie, sub forma unui cod alfanumeric din 16 caractere, plus un cod pin din 4 cifre pentru securizarea sa.

Cum participi la concursul KINDER și OMV

Cumpără produse (Bueno, Bueno White, Country, Delice, Happy Hippo) în valoare de minimum 10 lei, în perioada 1-31 iulie 2024.

Înscrie numărul bonului fiscal pe kinder.com și poți câștiga prin tragere la sorți un voucher de 500 lei la Decathlon.

Un Participant poate înscrie in Campanie maximum 5 bonuri fiscale diferite intr-o zi.

Ne plac / îmi plac dulciurile de la Kinder, indiferent că e vorba de Bueno sau Country, Delice și deci nu voi rata acest concurs. Niște cumpărături de 500 lei de la Decathlon nu strică niciodată.

PARTICIPĂ LA COMCURSUL KINDER