câștigători concurs michelin 2024 set de călătorie

Hai să găsim împreună destinația ta pentru vacanța de vară și câștigă șansa unuia dintre cele 10 premii de la concursul Călătorește cu Michelin din perioada 1 – 21 iulie 2024 constând în Set Michelin Travel compus din Rucsac Michelin + Breloc avion + Geanta Michelin + Support pașaport Michelin având valoarea comercială de 535 lei

Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 iulie 2024, iar in cadrul acesteia se vor acorda premiile.

Anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea pe pagina www.facebook.com/michelinromania in data de 25 iulie 2024

câștigători concurs michelin 2024 set de călătorie

Pentru a participa la Concurs, Participantul trebuie sa se logheze cu contul de utilizator Facebook pe care il are si sa raspunda corect la solicitarea de Concurs de pe pagina www.facebook.com/michelinromania.

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantii trebuie sa acceseze jocul de tip chestionar in momentul in care aceasta apare pe NewsFeed-ul lor. Prin alegerea optiunii favorite, participantul va primi la finla recomandarea unei destinatii de vacanta..

Participantul care parcurge tot chestionarul si completează formularul de înscriere este inscris automat in extragere/tragerea la sorti.

Un Participant este unic prin adresa de email inscrisa si se poate înscrie in concurs o singura data.

Intra la tragerea la sorti doar participanții care completează formularul de înscriere de la finalul chestionarului.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MICHELIN