câștigă cursuri de gătit sau condimente concurs familia safir

Mănâncă sănătos și câștigă 110 premii cu Familia Safir la concursul “Concurs Familia Safir – De la Familia Safir sau din curtea ta, totuna este. Carne de pui ca pentru copiii nostri”

Participă la concurs și poți câștiga premiul cel mare: ✨unul din cele 10 cursuri de gătit carne de pui cu Chef Adi Hădean sau unul din cele 100 seturi de condimente.

Curs de gătit carne de pui cu Chef Adi Hădean

Curs de preparare carne de pui susținut la Horeca Culinary School și ghidat de Chef Adi Hădean: învață să gătești puiul de la Familia Safir pentru familia ta.

Cursul include un demo culinary și exerciții individuale – gătirea unui preparat la stație individuală de lucru, cu echipamente și ustensile asigurate de către gazdă și carne de pui de la Familia Safir.

câștigă cursuri de gătit sau condimente concurs familia safir

Seturi de condimente pentru gătit diverse feluri de mâncare, în selecția Familia Safir în valoare de 400 de lei fiecare.

Premiile concursului Safir 2024 vor fi acordate in termen de 30 zile lucratoare de la data validarii castigatorului.

Castigatorii validati vor fi facuti cunoscuti pe pagina concurs.safir.ro, intr-o sectiune special dedicata  in termen de maxim 30 zile de la data validarii acestora.

Participă simplu și ușor în doar câțiva pași simpli la concursul “Concurs Familia Safir – De la Familia Safir sau din curtea ta, totuna este. Carne de pui ca pentru copiii nostri”:

✅cumpără orice produs în caserola mov marca Familia Safir;
✅înscrie bonul și răspunde la chestionar;
✅ai grijă să păstrezi bonul pentru validare;
✅salvează în calendar data de 30 septembrie, când se anunță cei 110 de câștigători.

Un Participant poate inscrie mai multe bonuri pe toata perioada campaniei, limitandu-se la maxim 3 bonuri fiscale intr-o zi

PARTICIPĂ LA CONCURS