Câștigă trei aparate auditive gratuite BP 7.4 la concursul Clarfon 2024

câștigă aparate auditive la tombola clarfon 2024

Vino în orice cabinet Clarfon, între 29 iulie și 6 august 2024  TESTEAZĂ-ȚI GRATUIT AUZUL și poți câștiga unul dintre cele trei aparate auditive gratuite BP 7.4 (Canale de frecvență: 8
Canale de procesare a semnalului: 16, Programe auditive: 4, Putere maximă de amplificare : 77)

Pentru a participa, toți utilizatorii trebuie să completeze corect formularul de înregistrare. de pe pagina online a tombolei

După încheierea perioadei de înregistrare, organizatorii concursului vor verifica toate înregistrările pentru a se asigura că sunt corecte și conforme cu regulamentul tombolei.

câștigă aparate auditive la tombola clarfon 2024

După verificarea înregistrărilor, se va utiliza un program online de extragere aleatorie a numelor pentru a desemna câștigătorii.

Se va folosi un instrument dedicat, cum este cel oferit de Gleam, care îi ajută pe organizatori să selecteze în mod aleatoriu câștigătorii dintre toți participanții eligibili. Acest program asigură că extragerea este complet aleatorie și imparțială, oferind tuturor participanților șanse egale de câștig.

Procesul de extragere a câștigătorilor concursului Clarfon 2024 este simplu și transparent:

După verificarea înregistrărilor, toate numele participanților eligibili sunt introduse în programul de extragere aleatorie. Programul selectează în mod aleatoriu câștigătorii.

Numele câștigătorilor vor fi anunțate public, asigurând astfel transparența procesului.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CLARFON