concurs fiterman câștigă instrumente profesionale pentru coafat

Participă la concursul Fiterman și Minoxicapil „REZISTENȚĂ ȘI VITALITATE PENTRU PĂR” din perioada 1-31 iulie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele trei premii puse în joc:

• Premiul I – Placa de îndreptat parul Philips Seria 7000 BHS742/00, în valoare de 268, 90 de lei

• Premiul II – Perie rotativa Rowenta Brush Activ’ Volume&Shine, în valoare de 199,90 lei

• Premiul III – Perie Electrica Portabila Profesionala 2024 pentru îndreptat Parul, în valoare de 149, 99 lei, cu TVA.

Extragerea va avea loc la data de 8 august 2024 prin programul RANDOM. ORG ce va selecta aleatoriu 3 câștigători, precum si alte 3 rezerve.

Anuntarea castigatorilor concursului Fiterman și Minoxicapil 2024 va fi facuta pe site-ul Organizatorului Shopfiterman.ro in termen de maxim 15 zile lucratoare de la extragerea castigatorilor.

concurs fiterman câștigă instrumente profesionale pentru coafat

Înmânarea premiilor se va realiza in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data anuntarii
castigatorilor.

Participanții la tombola Fiterman sa comande minim un produs din gama Minoxicapil în perioada 1-31 iulie 2024 pe shopul online al organizatorului, «Shopfiterman.ro» și să bifeze căsuța „Înscriere tombolă Minoxicapil” de pe Shop Fiterman, prezentă la secțiunea „Finalizare comandă”.

Dacă ai probleme cu părul, și se întâmplă să folosești produse Minoxicapil, atunci nu ar fi rău să le cumperi la un preț bun din magazinul online al organizatorului tombolei și ai o șansă să câștigi unul din cele trei instrumente profesionale pentru îngrijirea părului!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL FITERMAN