concurs evrixa castiga un fiat 500 hybrid sau banii inapoi

Participă la concursul EVRIXA „Tranzactiile cu evrixa! iti pot oferi cashback sau un Fiat 500 Hybrid ” ce se desfășoară până în data de 20 septembrie 2024 și poți câștiga dacă ești cilent unul dintre următoarele premii:

• 100 premii constand in 10% cashback (bani inapoi in contul evrixa!) acordat lunar, pentru o perioada de 1 an, in limita a 250 lei/luna

• 1 premiu constând in autoturism Fiat 500 Hybrid, in valoare de 15036 euro

Premiile din categoria celor de tip cashback lunar vor fi acordate lunar, in contul evrixa!, in primele 15 zile lucratoare dupa incheierea lunii calendaristice

Premiul constand in autoturism Fiat 500 Hybrid (descris la art. 2.1.2.) se va preda castigatorului dupa validarea rezultatelor tragerii la sorti

concurs evrixa castiga un fiat 500 hybrid sau banii inapoi

Tragerea la sorti a câștigătorului mașinii Fiatt 500 Hybrid va avea loc in data de 30.09.2024

Organizatorul va face publice numele câștigătorilor si câștigurile acordate pe site-ul www.evrixa.com timp de o săptămână calendaristica incepand cu data la care au fost confirmati castigatorii.

Cum participi la concursul evrixa

Plătește cu evrixa! și intră automat în tragerea la sorți pentru un Fiat 500 hybrid sau unul din cele 100 de premii de 10% cashback pentru 1 an întreg! Mai multe tranzacții, mai multe șanse de câștig.

Sunt eligibili potrivit regulamentului utilizatorii evrixa! care efectuează plăți la comercianți, online sau în magazinele fizice, cu cardul de debit sau de credit; plăți facturi din app utilizând meniul „Plată furnizori” sau transferuri valutare din app evrixa!

Orange Money s-a transformat în evrixa, oferind o nouă experiență bancară digitală. După ce în ianuarie 2024 Alpha Bank România a finalizat preluarea Orange Money, utilizatorii vor vedea o serie de îmbunătățiri precum:

• Card virtual Visa instant, disponibil direct în aplicație pentru plăți online, cu mobilul sau cu ceasul.
• Curs de schimb avantajos și transferuri valutare fără comision, atât în țară cât și în străinătate.
• Transferuri instantanee fără comision utilizând doar numărul de telefon, perfect pentru împărțirea cheltuielilor cu prietenii.

VEZI CONCURSURILE EVRIXA