câștigă 1 city break pentru 2 persoane in Turcia,

Participă la concursul cu premii „ARGO TRAVEL – SOHO” din perioada 10.07.2024 – 07.10.2024. și poși câștiga unul dintre următoarele premii:

1. Premiul 3 – voucher in valoare de 50 euro (la cursul Agentiei de Turism ARGO TRAVEL din ziua achizitionarii serviciilor turistice) pentru a achiziționa un sejur de la agenția ARGO TRAVEL – Voucherul va putea fi folosit exclusiv pentru serviciile de cazare si masa, precum si un voucher in valoare de 250 lei pentru consumatie in cadrul Cocktail Kitchen – SOHO ORADEA.

2. Premiul 2 – voucher in valoare de 100 euro  pentru a achiziționa un sejur de la agenția ARGO TRAVEL – Voucherul va putea fi folosit exclusiv pentru serviciile de cazare si masa, precum si un voucher in valoare de 500 lei pentru consumatie in cadrul Cocktail Kitchen – SOHO ORADEA.

câștigă 1 city break pentru 2 persoane in Turcia,

3. Premiul 1 – 1 city break pentru 2 persoane in Turcia, Istanbul, la Hotelul Rixos Pera 5* (Delux Double Room with Pera View), pentru perioada 31.10.2024 – 03.11.2024, cu regim de masa – mic dejun. Sejurul va include bilet de avion dus-intors – Debrecen – Istanbul – Debrecen, bagaj de mana, bagaj de cala 20kg/2persoane, locuri preferentiale in avion, taxe aeroport, transfer privat aeroport – hotel – aeroport si cazare pentru 3 nopti.

Câștigătorul premiului 1 are obligația să posteze cel puțin o poza/story din city break-ul câștigat în care să menționeze faptul că premiul a fost câștigat la concursul organizat de ARGO TRAVEL

Tragerea la sorti a câștigătorilor va fi făcută până cel târziu in data de 11.10.2024.

La tombola „ARGO TRAVEL – SOHO” poate participa orice persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani, împliniți cel târziu la data completării talonului de participare la Tombolă, client al Cocktail Kitchen – SOHO ORADEA și care a completat corect și complet biletul de participare la tombolă cu respectarea condițiilor din regulament.

Fiecare participant poate înscrie un singur talon pentru fiecare Cocktail ARGO consumat. Deci pentru fiecare Cocktail ARGO consumat in cadrul Cocktail Kitchen – SOHO ORADEA se va putea completa cate un Talon de Tombola.

Vara aceasta, bucură-te alături de prieteni de experiența SOHO și nu rata șansa de a câștiga o escapadă de neuitat în Istanbul!

PARTICIPĂ LA CONCURS