Câștigă Bilete VIP la UNTOLD 2024 la concursul COSTA COFFEE

câștigători bilete vip untold 2024 concurs costa coffee

Participă la concursul Costa Coffee te face VIP la Untold! care se desfășoară până pe data de 31 Iulie 2024 și poți câștiga unul dintre următoarele premii:

• 4 x Bilete VIP la Untold 2024

• 20 x Soundbar – Denon DHT-S216

• 60 x Termos (premii instant)

Lista câștigătorilor finali (după validarea eventualelor rezerve), va fi afișată în termen de maxim 30 de zile lucrătoare după finalizarea Campaniei pe website-ul tombolei www.costacoffee.ro/ (sectiunea Câștigători).

Acordarea PREMIILOR MARI constând în Bilete VIP la Untold se realizează prin trageri la sorți notariale ce se vor efectua cu o frecventa săptămânală exclusiv în primele 4 intervale săptămânale ale campaniei promoționale. Acest tip de premiu nu se va extrage in ultimele doua intervale săptămânale ale concursului.

câștigători bilete vip untold 2024 concurs costa coffee

Pentru premiile saptamanale constând în cană Termos punerea în posesie a premiului se va face în termen de maxim 60 de zile lucrătoare de la prevalidarea premiului, prin intermediul unei firme de curierat.

Biletele VIP la Festivalul UNTOLD 2024 se transmit către castigator în termen de maxim 15 zile lucrătoare din momentul transmiterii tuturor informațiilor necesare validării

Cum participi la concursul Costa Coffee te face VIP la Untold!

Cumpără oricare Costa Coffee, înscrie bonul fiscal în formular. Afli pe loc dacă ai câştigat premiul instant sau participi la tragerile la sorţi.

Un Participant identificat cu același e-mail poate efectua în campanie, pe zi calendaristică un număr maxim de 5 înscrieri în baza a 5 bonuri fiscale diferite.

PARTICIPĂ AICI LA CONCURSUL COSTA COFFEE