câștigă bilete la summer well 2024 concurs cu premii Remington

Participă la concursul “Remington ONE te duce la Summer Well”  care se desfășoară online pe www.castigicuremington.ro până pe data de 4 august 2024 și poate ai norocul să câștigi prin tragere la sorți unul din următoarele premii:

• 3 x Set a cate 4 bilete la festivalul Summer Well 2024

• 3 x Aparat de tuns Remington Heritage HC9100 3 284 852

• 3 x Perie rotativa cu aer cald Curl & Straight

Premiile din cadrul Concursului Remington vor fi acordate prin tragere la sorti electronica efectuata de in perioada de 5-6 august 2024. Anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea numelui și prenumelui acestora pe www.castigicuremington.ro într-o secțiune special dedicată.

câștigă bilete la summer well 2024 concurs cu premii Remington

Premiile din cadrul Concursului vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceștia nu mai târziu de 30 de zile de la data publicării câștigătorilor.

Mecanismul tombolei cu premii Remington 2024

Achizitioneaza oricare produs Remington ONE participant la campanie din magazinele fizice sau online Flanco, Carrefour si / sau Remington.ro și înregistreaza bonul în formularul de concurs de pe castigicuremington.ro impreuna cu datele tale de conatct.

Un Participant, identificat pe baza numărului de telefon, poate participa cu un număr maxim de 4 înscrieri diferite, insa poate câștiga un singur premiu.

În cadrul concursului Remington, un participant poate câștiga un singur premiu, pe toată durata de desfășurare a Concursului, indiferent de numărul de înscrieri efectuate.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL REMINGTON