Câștigă bijuterii cu Diamante sau Coliere cu Perle la concursul Palette 2024

câștigă bijuterii cu diamante sau coliere cu perle concurs vopsea de păr palette

Participă la concursul Palette Schwarzkopf  „Culori intense, generație de generaţie” din perioada 1.07-31.08.2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile:

• 1 x set de bijuterii cu diamante. Setul de bijuterii cu diamante Teilor se acordă sub forma unui set format dintr-un lănțișor si pereche de cercei din aur alb cu diamante.

• 5x Coliere cu perle Teilor – colier din aur alb cu perle de 45.54ct.

• 3x epilatoare IPL Philips Lumea Seria 9900 cu SenseIQ

Extragerea câștigătorilor pentru premiile concursului Palette Schwarzkopf  „Culori intense, generație de generație” se va face in perioada 01.09.-07.09.2024.

câștigă bijuterii cu diamante sau coliere cu perle concurs vopsea de păr palette

Lista câștigătorilor validați (nume, prenume, descriere premiu) va fi publicata, pana cel tarziu la data de 28.09.2024 pe site-ul www.campaniihenkel.ro/palettetepremiaza si va fi menținută pentru o perioada de 60 zile de la închiderea tombolei.

Acordarea 1x Set bijuterii Teilor, 3 x Epilator IPL Philips seria 9900 cu SenselQ, 5 x colier din Perle Teilor, se va face prin intermediul firmei de curierat rapid.

Cumpără minimum 2 produse Palette în perioada 1 iulie-31 august 2024 pe același bon fiscal, înscrie-te cu datele personale prin SMS la 1757 sau completează formularul online campaniihenkel.ro/palettetepremiaza/

Nu folosesc produsele pentru vopsirea părului de la Palette Schwarzkopf  deci nu pot visa la un lănțișor si pereche de cercei din aur alb cu diamante. Dar poate că totuși ma ajută cineva cu un bon fiscal ♥

PARTICIPĂ AICI LA CONCURSUL PALETTE