câștigă biciclete frigidere sau voucher 200 lei emag concurs vanish ladopași

Participă la concursul Vanish, Finish, Calgon, Air Wick și/sau Cilit Bang  “O casă curată merită premiată!” care se desfășoară în magazinele LaDoiPași în perioada 1-31 iulie 2024 și ai șansa să câștigi unul din următoarele premii:

• una din cele 2 Biciclete de munte, MTB-HT 26″ BR Cornado 2023 cadru otel 17″

• un Frigider cu două uși Beko GNO5322WDXPN, No Frost, 529 l, H 177 cm, Clasa E,
Dozator apa, inox

• unul din cele 10 vouchere eMag în valoare de 200 de lei.

Tragerea la sorți pentru acordarea premiilor va avea loc în maximum 20 zile calendaristice de la data finalizării concursului O casă curată merită premiată!

câștigă biciclete frigidere sau voucher 200 lei emag concurs vanish ladopași

Lista câștigătorilor validați conținând numele și prenumele câștigătorilor și premiile castigate va fi publicată, în termen de maximum 7 zile lucrătoare de la data validării tuturor câștigătorilor, pe site-ul  emblemasolutions.ro. Lista câștigătorilor va contine: nume, prenume si premiu. Lista va fi ștearsă in maxim 30 de zile de la publicare.

Cum participi la tombola Vanish, Finish, Calgon, Air Wick și/sau Cilit Bang din magazinele LaDoiPași

Cumpără produse Vanish, Calgon, Air Wick, Cillit Bang și/sau Finish, în valoare de minim 25 lei pe un singur bon fiscal din magazinele La Doi Pași, trimite numărul bonului fiscal prin SMS la numărul 1882 (număr cu tarif normal, valabil în retelele Orange, Telekom, Vodafone și DIGI.) și prin tragere la sorti, poți câștiga unul din premiile Campaniei

Simplu și concis acest concurs. Dacă ești client / clientă LaDoiPași și folosești unul din produsele Vanish, Finish, Calgon, Air Wick și/sau Cilit Bang atunci nu rata șansa de a câștigă unul din premiile puse în joc!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL VANISH