concurs Ceresit 2024 câștigă 2500 euro

Participă la concursul Ceresit ”Meriți să câștigi” până pe 31 iulie 2024 și poți câștiga frumoase premii în bani și multe salopete.

Premiile concursului Ceresit constau în

1 x 2500 euro

25 z 250 euro

2500 x salopete de lucru personalizate cu Ceresit

Tragerea la sorti a câștigătorilor va avea loc pe in data de 12 august 2024 din participantii care s-au inscris in perioada 15 mai  -31 iulie 2024 si care au indeplinit conditiile prevazute în regulamentul concursului Ceresit.

Lista completa a castigatorilor validati (nume, prenume, premiul castigat) va fi publicata pe site-ul Campaniei campanii-henkel.ro, in cel mult 30 de zile lucratoare de la finalizarea campaniei. Lista va fi disponibila 30 de zile lucratoare de la finalizarea campaniei.

concurs Ceresit 2024 câștigă 2500 euro

Premiile nu sunt transmisibile, acestea fiind atribuite exclusiv castigatorilor. Transferul contravalori premiilor de 250 Euro sau 2500 euro se va realiza doar in conturile castigatorilor titulari.

Premiile ce constau in salopete vor fi expediate printr-o firma de curierat preselectata de catre organizator in termen maxim de 30 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.

Cum participi la concursul Ceresit 2024

Înscrie codul din interiorul sacilor promotional de adeziv Ceresit CM 11 Plus in formularul de concurs de pe campanii-henkel.ro împreună cu datele tale de contact.

Dupa completarea campurilor, Participantul va primi instant, pe ecran, unul din textele urmatoare:

– Felicitari! Ai castigat o salopeta. Vei fi contactat in zilele urmatoare pentru confirmarea premiului.

– Codul e Necastigator. Ai o sansa la unul din premiile in bani ale campaniei.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CERESIT