castiga biciclete Rock Machine Manhattan concurs xixo 2024

La concursul Descoperă gustul verii cu noile arome Xixo și câștigă din perioada  1 – 30 iunie 2024 poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 4 biciclete Rock Machine Manhattan, una dintre cele 80 boxe portabile JBL Go 4 sau unul dintre cele 400 de baxuri Xixo

Tragerile la sorți ale câștigătorilor concursului XIXO vor avea loc săptămânal în datele de 11 iunie, 18 iunie, 25 iunie și 2 iulie 2024.

Lista castigatorilor si a premiilor va fi publicata pe website-ul www.concurs.xixo.ro dupa fiecare saptamana de extragere. Lista va include castigatorii care au fost validati (conf. Sectiunii 8) si premiile castigate de acestia.

castiga biciclete Rock Machine Manhattan concurs xixo 2024

Premiile saptamanale, constand in BICICLETA ROCK MACHINE MANHATTAN, BOXA JBL GO 4, BAX XIXO vor fi livrate, la adresa castigatorului in urma incheierii procesului de validare a castigatorului, nu mai tarziu de 20 zile lucratoare de la aceasta data.

Cum participi la concursul cu premii Xixo

Cumpără cel puțin o doză Xixo Cola sau Xixo Ice Tea din magazinele La Doi Pași și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina online a concursului Descoperă gustul verii cu noile arome Xixo și câștigă.

Un participant la această tombolă cu premii poate înscrie maxim 10 bonuri fiscale pe zi.

Ce premii se câștigă

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 400 de baxuri Xixo, una dintre cele 80 boxe portabile JBL Go 4 sau una dintre cele 4 biciclete Rock Machine Manhattan.

Trebuie să recunosc că nu am băut până acum Xixo Cola sau Xixo Ice Tea. Le-am vazut pe rafurile magazinelor dar nu am fost tentată de ele. Așa că despre acest concurs desfășurat în magazinele LaDoiPași până la finalul lunii iunie 2024 nu vom emite nicio părere din păcate.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL XIXO & LADOIPAȘI