castiga 12 doze de bere timișoreana si o punga de seminte

Participă la concursul „Timișoreana Fotbal in Carrefour si Cora 2024” din perioada 1 Iunie – 14 Iulie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 500 de premii constând într-o pungă de semințe albe Nutline de 300 gr și 12 doze de bere Timișoreana!

Lista câștigătorilor concursului Timișoreana va fi afișată in termen de maximum 20 zile lucrătoare după fiecare tragere săptămânală la sorti pe site-ul beretimisoreana.ro/promotii

Câștigătorii vor fi informați cu privire la castig, prin intermediul unui SMS trimis pe numarul de telefon cu care s-au inscris in tombolă.

Premiile Timișoreana vor fi acordate prin tragere la sorti săptămânale ce se va efectua in fiecare Marti din săptămână, respectiv 11, 18, 25 Iunie si 2, 9 si 16 Iulie 2024.

castiga 12 doze de bere timișoreana si o punga de seminte

Cum participi la concursul „Timișoreana Fotbal in Carrefour si Cora 2024”

Cumpără bere Timișoreana în valoare de minimum 20 lei din magazinele Carrefour, Carrefour Market sau Cora în perioada 1.06 – 14.07.2024 și înscrie bonul online pe beretimisoreana.ro/promotii

Pentru a intra in posesia premiilor, in caz de castig, participantii sunt obligati sa pastreze in original bonul fiscal sau factura fiscala in baza careia s-au inscris in concurs conform regulamentului.

Informatiile privind numarul bonului fiscal sau a facturii fiscale, in formatul specific fiecarei retele de Magazine Participante si data de emitere a bonului fiscal sau a facturii fiscale, se regasesc in partea de jos a bonului fiscal sau a facturii fiscale.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL TIMIȘOREANA & CARREFOUR