Concurs Mixează cu Strongbow și poți câștiga o vacanță în Grecia

Participă la concursul Mixează cu Strongbow și poți câștiga care are loc în perioada 20 iunie – 20 august 2024 în magazinele Carrefour și ai șansa de câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

1 x Voucher vacanță Happy Tour la Atena

10 x Mașină de făcut gheață

100 x Set Monin (siropuri de cocktail)

Premiile constând în 1 x Voucher vacanță Happy Tour Atena, 10 x Mașină de făcut gheață și 100 x Set Monin (siropuri de cocktail) se vor acorda prin trageri la sorți din totalul înscrierilor eligibile din perioada 20 iunie – 20 august 2024, în data de 26 august 2024.

Anunțarea Câștigătorilor și a premiilor câștigate se va realiza prin publicarea online
pe strongbow.com în termen de maxim 30 (treizeci) zile calendaristice de la dată finalizării întregului proces de validare, dar nu mai târziu de data de 25 septembrie 2024.

Voucherul de vacanță este în valoare de 7.500 RON și poate fi utilizat exclusiv pentru a achiziționa serviciile oferite de către agenția Happy Tour cu destinația Atena;. În cazul în care, din diverse motive, Participantul declarat Câștigător nu poate pleca în perioada de desfășurare a Festivalului „ Athens bar show 2024, 05-07 noiembrie 2024, acesta poate rezerva o altă perioada în care să beneficieze de Voucher însă, din valoarea Voucherului se va scade contravaloarea  biletelor la Festivalul „ Athens bar show 2024”.

Mașina de gheață Zass ZIM 02 poate produce o cantitate de până la 6 Kg de cuburi de gheață în 24h

Livrarea premiilor constând în Mașină de făcut gheață și Set Monin (siropuri de cocktail), acordate în Campanie se va face prin intermediul FAN Courier în termen de 30 de zile lucrătoare de la data validării dar nu mai târziu de data de 07 octombrie 2024.

Am încercat cidrul este o băutură OK, dar mie nu îmi place. Chiar dacă sunt clientă fidelă a magazinelor Carrefour, acest concurs nu este pentru mine, chiar dacă o vacanță în Grecia mi-ar fi plăcut!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL STRONBOW