Concurs STALINSKAYA GOLD 2024. Câștigă o experiență premium de 500 lei

listă câștigători concurs Stalinskaya 2024 500 lei

Participă la concursul STALINSKAYA GOLD  „Experiențele Premium Ti Se Potrivesc Cel Mai Bine” din perioada 09 mai – 30 iunie 2024 și poți câștiga unul din cele 20 de premii de 500 lei constând într-o experiență premium într-unul dintre restaurantele: BUCURESTI Hiro Bay, IASI Boho by London, TIMISOARA Irish Pub, CLUJ Naz Restaurant, CONSTANTA La Fontanella Port

Caracteristicile Premiilor „Experiențe premium” constau intr-o experienta premium intr-unul
din Restaurantele de mai sus in valoare de 500,00 lei, inclusiv TVA per Premiu.

Lista Castigatorilor concursului STALINSKAYA GOLD 2024 validați continand numele si prenumele, cat si Premiile castigate vor fi facute publice in termen de maximum 10 zile calendaristice de la data acordării Premiilor, in urma tragerii la sorti si validării finale.

listă câștigători concurs Stalinskaya 2024 500 lei

Pentru a participa la acest concurs, participantul trebuie sa achizitioneze pe un singur bon fiscal/factura, minimum un Produs Participant.

Participantul trebuie sa acceseze website-ul  vacantapremiilor.ro/gold in Perioada
Campaniei, sa completeze formularul de inscriere și să incarce poza bonului/factura fiscala care atesta achizitia Produselor Participante.

Un participant la concursul „Experiențele Premium Ti Se Potrivesc Cel Mai Bine” poate inscrie oricate bonuri fiscale/facturi doreste, cu conditia ca bonurile fiscale/facturile sa fie diferite, corespunzatoare unor achizitii diferite.

Gusturile nu se discută. Unii preferă un vin de calitate, alții o băutură mai tare… Un concurs cu premii mai altfel.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL STALINSKAYA