castigatori concurs snickers 2024 console playstation 5

La concursul SNICKERS Transformă autogolurile în victorie din perioada  6 mai – 14 iulie 2024 Poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 20 console Sony PlayStation 5 împreună cu jocul EA Sports FC 2024 PS5.

În plus față de Premiile Săptămânale, fiecare Participant valabil înscris la concursul Snickers ,va participa și la tragerea la sorți pentru Premiile Internaționale constând în Sesiune „meet and greet” și un joc de fotbal pe consolă împotriva lui Bukayo Saka (4 premii) sau lui Luka Modric (4 premii), în funcție de opțiunea participantului.

castigatori concurs snickers 2024 console playstation 5

Sesiunea „meet and greet” şi jocul de fotbal pe consolă vor putea avea loc într-una din zilele din perioada 1 octombrie 2024 şi 12 aprilie 2025, într-o locație din Europa care va fi transmisă câştigătorilor ulterior, atunci când toate detaliile premiului vor fi programate, în conformitate cu disponibilitatea celor doi jucători, Bukayo Saka sau Luka Modric.

Anunțarea potențialilor câştigători ai concursului  Snickers Transformă autogolurile în victorie din perioada, validarea şi livrarea Premiilor Săptămânale

Participantul desemnat potențial câștigător al unui Premiu Săptămânal va primi un email de confirmare, prin care i se va aduce la cunoștință că este potențial câștigător, însă nu mai târziu de 5 zile de la data câștigului.

Pentru a intra în posesia premiului câștigat, Participantului i se va solicita ca în maxim 7 zile calendaristice de la data primirii emailului de confirmare să facă click pe link-ul unic furnizat în emailul de confirmare şi să completeze formularul.

Pentru a participa la concursul Snicker 2024 cumpără batoane de ciocolată Snickers, Twix, Mars sau Bounty în valoare de minim 9.99 de lei și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL SNICKERS

Concurs
Concurs Snickers Transformă autogolurile în victorie
Locație
www.snickers.com/football,
Începe pe
2024-05-06
Se termină pe
2024-07-14
Descriere
Ești gata să gândești ca un profesionist și să câștigi un meci împotriva eroului tău? Alege împotriva cui ai vrea să joci. Gândești ca un profesionist? Evaluează-ți autogolul folosind o scară de la 1 la 10. Introdu datele pentru șansa de a câștiga!