castigatori voucher 2000 euro concurs samsung galaxy 2024

Participă la tombola preînregistrare pentru noile Galaxy din perioada 26 iunie – 10 iulie 2024 și poți câștiga 5 x vouchere de 1400 euro sau completează integral formularul și poți câștiga 5 x vouchere de 2000 euro prin tragere la sorți și Galaxy Fit 3 garantat la precomanda noilor telefoane Galaxy.

Premiile constau in vouchere electronice (eVoucher) ce pot fi folosite exclusiv pentru achizitia de produse Samsung Galaxy din magazinul online www.samsung.com.ro.

Voucherul este valabil pana in luna octombrie 2024 si nu poate fi fractionat in mai multe achizitii. Premiul nu poate fi schimbat în bani.

castigatori voucher 2000 euro concurs samsung galaxy 2024

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti efectuata în data de 16.07.2024

Lista câștigătorilor  tombolei preînregistrare pentru noile Samsung Galaxy şi a premiilor castigate va fi postata pe Samsung.com/ro sau pe Samsung Facebook Romania, pana la data de 24.07.2024

Ofertă Galaxy Fit 3 garantat e valabilă pe samsung.com/ro pe bază de cupon unic primit pe email până pe 11 iulie 2024. Cuponul este valabil până la lansarea comercială a produselor din gama noilor Galaxy în România.

Cum participi la concursul Samsung

Pentru a putea participa la tombolă participanții trebuie sa îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

Tombola 1
a. Sa aiba drept de participare potrivit prevederilor regulamentului
b. Sa completeze datele din formularul de pre-inregistare pentru noul Galaxy (nume, prenume, adresa de email) in Perioada Campaniei.

Tombola 2
a. Sa aiba drept de participare potrivit prevederilor regulamentului
b. Sa completeze datele din formularul de pre-înregistrare pentru noul Galaxy (nume, prenume, adresa de email si să răspundă la întrebările din formular) in Perioada Campaniei.

PARTICIPĂ LA TOMBOLA SAMSUNG