castigatori concurs pizza guseppe dr oetker 2024

La concursul cu premii Dr. Oetker “Micile gesturi hranesc marii campioni” din perioada 15 – 19 iulie 2024. poți câștiga pe loc unul dintre cele 38 tricouri fotbal Adidas Euro 2024 sau, prin tragere la sorți, după încheierea campaniei promoționale o consolă gaming Sony PlayStation 5 Digital Edition Slim 1TB SSD D-Chassis.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul concursului PIZZA GUSEPPE nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau inlocuirea acestora cu alte bunuri.

Anuntarea castigatorilor concursului Pizza Guseppe se va realiza prin publicarea acestora online pe droetker.ro/guseppe intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de aproximativ 30 de zile lucratoare de la data validarii acestora.

castigatori concurs pizza guseppe dr oetker 2024

Premiile vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia in procesul de
validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat/posta, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe https://droetker.ro/guseppe.

Cum participi la concurs

Cumpără orice sortiment de pizza Guseppe de la Dr. Oetker și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Micile gesturi hrănesc marii campioni. până pe 19 iulie.

Premii interesante pentru fanii fotbalului care își doresc un tricou original Adidas sau o consolă de jocuri pe care să joace un FIFA 15 dar mie personal pizza Guseppe nu m-a atras niciodată deci voi zice pas acestui concurs!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PIZZA GUSEPPE