castigatori concurs pal mal one up 2024

Participă la concursul în stilul câștigă în stilul Classic Pall Mall  PALL MALL până pe 18 august 2024 pe one-up.me și chiar poți câștiga unul dintyre aceste premii fabuloase puse în joc, după cum urmează:

-• unul dintre cele 11 premii în bani în valoare de 25.000 lei fiecare

• unul dintre cele 7 aspiratoare robot Samsung JetBot VR30T80313W/GE,

• una dintre cele 28 Portbagaj Fabbri Nova 430L,

• unul dintre cele 14 voucher eMAG în valoare de 2.000 de lei fiecare,

• una dintre cele 14 console Microsoft Xbox Series S 512GB + Controller Microsoft Wireless,

• unul dintre cele 14 sisteme Soundbar JBL Bar 300

• instant unul dintre cele 55.000 pachete de Pall Mall Classic.

Lista câștigătorilor și a premiilor câștigate va fi făcută publică pe www.one-up.me după vălidarea finală a acestora.

O adevărată desfătare pentru speranțele fiecăruia de a câștiga unul din aceste premii, o fascinație magică care naște vise de prosperitate. 25000 lei în cont este chiar ceva ce ți se poate întâmplă în viață.

castigatori concurs pal mal one up 2024

Cum poți participa la acest concurs 2024 PALL MALL

Trebuie să înscrii cel puțin 10 coduri din pachetele de Pall Mall Classic pe toată perioada campaniei promoționale Pall Mall Classic, 3 iunie – 18 august 2024, și să folosești punctele de loialitate împreună cu punctele de activitate pentru ați aloca în plus șanse pentru premiile pe care vrei să le câștigi la această tombolă.

Deci tot ceea ce trebuie să faci este să înscrii codul unic tipărit în interiorul pachetelor de Pall Mall: Pall Mall Extra Cut (Black, Blue, White), Pall Mall S-Line (Flow Rose, Flow Violet, Flow Turquoise), Pall Mall Extra Cut Balance (Black, Blue), Pall Mall Ascend (Black, Rose, Gold), Pall Mall King Size (Blue) sau Pall Mall Classic participante la concursul cu premii Câștigă în stilul Classic Pall Mall în platforma de loialitate One UP – www.one-up.me.

După cum am mai precizat și în alt articol, nu avem acest viciu care face rîu sănătății, însă… poate un prieten / prietenă ne poate împrumuta câteva coduri Pall Mall pentru ne înscrie (nimic rău în acest lucru) și cine știe zeița Fortuna i-ar face în ciudă viciului și ne-ar da nouă șansa de a câștiga 25000 lei!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PALL MALL