concurs Nivea iulie 2024 câștigă o vacanță de 10000 lei

NIVEA revine în forță cu un nou concurs cu premii tentate! Participă la concursul  SIMTE VIBE-UL VERII din perioada 1 – 31 iulie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

• 3 x voucher de vacanța in valoare de 10000 lei

• 15 x voucher Lensa in valoare de 1000 de lei,

• 50 x kit cu produse NIVEA

Vara aceasta poți îmbia relaxarea cu distracția și, bineînțeles, cu îngrijirea! În fiecare zi, NIVEA e alături de tine, ca tu să te bucuri de o vară fără griji pentru pielea ta.

Cumpără incepted cu 1 Iulie 2024 oricare 2 produse NIVEA, unul dintre acestea fiind din gama NIVEA SUN (cu excepția dischetelor demachiante de 80 de bucați și a produselor mini (travel size), fa o poza a bonului fiscal si încarc-o in formularul de concurs împreună cu datele tale de contact pentru a intra in tragerea la sorți sau prin SMS la 3723 (numar cu tarif normal valabil în rețelele mobile Digi, Vodafone, Orange și Telekom).

concurs Nivea iulie 2024 câștigă o vacanță de 10000 lei

Participi automat la tragerea la sorți! Dacă te numeri printre câștigători, te vom contacta!

Campania se desfășoară în perioada 01 iulie – 31 iulie 2024, iar regulamentul complet de participare poate fi citit pe www.nivea.ro/noudela-nivea/summerevent

Trimite linkul concursului NIVEA și prietenilor tăi pentru a avea și ei șansa de a câștiga premii de neuitat!

Iată un concur pe placul meu! Folosesc produse cosmetice Nivea de mult timp. ȘI dacă trebuie să mă feresc de razele nocive ale Soarelui voi încerca și Nivea Sun și astfel voi putea participa la această tombolă promoțională a verii.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NIVEA