câștigă cazare transport la festivalul Dream Tent și 2 bilete VIP

Participă la concursul Jameson si King.ro te trimit la Electric Castle care se desfășoară până pe 30 iunie 2024 online pe king.ro/jameson-whiskey/și poți câștiga unul dintre următoarele premii:

• Unul din cele 5 bilete, GA (General Access), pentru 2 persoane la Electric Castle 2024

sau marele premiu

• O EXPERIENȚĂ VIP oferită de Jameson ce include transport, cazare în cadrul festivalului UNTOLD 2024 la Dream Tent și 2 bilete VIP.

Premiile vor fi prezentate și livrate participanților câștigători în urma tragerii la sorți din 5 iulie 2024.

câștigă cazare transport la festivalul Dream Tent și 2 bilete VIP

Premiul 1: o experienta VIP oferita de Jameson pentru doua persoane care consta in transport VIP, cazare in cadrul festivalului la câștigă cazare transport la festivalul Dream Tent și 2 bilete VIP plus doua bilete VIP.

Premiile constând în bilete G.A. (general access) oferite la cinci castigatori, fiecare primind cate 2 bilete la festival cu titlul GA.

Campania se va desfasura astfel: – pe pagina king.ro/jameson-whiske… a site-ului king.ro in perioada 1 iunie 2024 – 30 iunie 2024.

Orice utilizator care a cumparat cel putin o sticla participanta, intra automat in tombola!

Castigatorii vor fi anuntati prin email sau telefonic. Castigatorii care nu raspund sau refuza premiul, pierd dreptul la a revendica ulterior acest premiu. In acest caz, premiul se reporteaza.

Nu încurajez consumul unor astfel de băuturi și e drept ca în afara de o bere sau un pahar de vin bun nu prea am treaba cu alcoolul, însă sunt de părere că pentru un festivalier adevărat a merge gratis ca un VIP la festivalul câștigă cazare transport la festivalul UNTOLD și a avea o experiență Dream Tent și 2 bilete VIP este o mană cerească pe care nu o poate rata!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL JAMESON