castiga trotineta electrica Xiaomi concurs mars lukoil

Participă la concursul înghețata Mars “Fă-ți plinul cu energie pentru călătorie!” în stațiile Lukoil  în perioada 1 iunie – 30 iunie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți:

• 2 premii mari, fiecare constând în câte o trotinetă electrică Xiaomi, în valoare de 2.050,00 lei (TVA inclusă) fiecare;

• 20 premii ce constau în câte un card de loialitate Club LUKOIL* cu puncte în valoare de 400 de lei (TVA inclusă) fiecare.

Premiile concursului Mars se vor acorda prin tragere la sorți organizată in data de 07.08.2024.

Organizatorul tombolei va face publice numele câștigătorilor și premiului câștigat după validarea finală a acestora, prin postarea acestor informații pe site-ul unilevertepremiaza.ro în secțiunea “Câștigători”.

In cazul in care un participant câștigător NU deține un Card de loialitate Lukoil acestuia îi va fi emis un Card de loialitate Lukoil conform cu Regulamentul de participare la programul de fidelizare a clientilor LUKOIL

castiga trotineta electrica Xiaomi concurs mars lukoil

Cum participi la concursul Mars în benzinăriile Lukoil

Prin intermediul paginii web unilevertepremiaza.ro, unde se vor putea înscrie doar prin
completarea tuturor câmpurilor obligatorii ale formularului de înscriere afișat pe acest site.

b) prin SMS cu tarif normal, transmis la numarul 1808. Pentru o înscriere valabilă participantul trebuie sa trimită textul “Lukoil”, urmat de numărul bonului fiscal în forma: ”Lukoil 7890”. Dupa transmiterea SMS-ului, participantul va primi mesaj de confirmare a înscrierii.

După validare, în termen de maximum 40 zile lucrătoare de la data validării, premiile vor fi livrate prin curier pe cheltuiala Organizatorului.

Un participant poate câștiga un singur premiu în cadrul concursului Mars, indiferent de
numărul de înscrieri în Campanie pe care le-a realizat.

Participantii trebuie să păstreze în original bonul fiscal cu care au achiziționat produse
participante și pe care l-au menționat în formularul de înscriere / în SMS-ul transmis

Concurs
Concurs Mars “Fă-ți plinul cu energie pentru călătorie!”
Locație
unilevertepremiaza.ro,
Începe pe
2024-06-01
Se termină pe
2024-06-30
Descriere
De la momentele de relaxare sau cele de răsfăț și până la cele speciale, Mars îți este alături cu înghețatele delicioase potrivite pentru orice ocazie. Ai parte de o gustare rapidă și un moment de relaxare alături de cei dragi în benzinăriile Lukoil de pe teritoriul României. În plus, poți câștiga super premii.