castiga vacante la mare si la munte sau carburant omv concurs gerovital 2024

La concursul „Campania națională Gerovital Sun – Explorează fiecare colt de vara !” organizata de FARMEC  in perioada 3 iunie 2024 – 15 iulie 2024 poți câștiga garantat prin tragere la sorți următoarele premii:

• 1 x vacanța la mare in valoare de 8.000 de lei,
• 1 x vacanța la munte in valoare de 8.000 de lei,
• 1 x voucher carburant OMV/Petrom in valoare de 3.000 de lei,
• 3 x Set umbrela și șezlong,
• 45 x Set de produse Gerovital,
• 3 x Set camping (rucsac + sac de dormit + cort 2 persoane),
• 3 x Ventilator cu led

Lista câștigătorilor concursului Gerovital Sun / H3 Derma+ 2024 va fi afișată pe www.premiicufarmec.ro, in maximum 15 zile lucrătoarea de la data validării câștigătorilor.

castiga vacante la mare si la munte sau carburant omv concurs gerovital 2024

Cum participi la concursul Gerovital 2024

Achiziționează orice produs de protecție solara de la Gerovital Sun sau Gerovital H3 Derma+ Sun, alege ce categorie de premii vrei sa câștigi si înscrie numărul și data bonului fiscal in formularul de concurs de pe premiicufarmec.ro împreună cu datele tale personale de contact.

Participanții trebuie sa: achizitioneze minim un produs participant din cele enumerate din magazinele fizice si platformele online descrise, sa acceseze una din cele 3 sectiuni de pe site-ul www.premiicufarmec.ro: „La mare”, „La munte” sau „Oriunde” si sa aleaga una dintre cele 3 variante de premii disponibile.

Participanții vor inscrie bonul fiscal sau dupa caz factura fiscala, in cadrul sectiunii cu premiile pe care le doreste. Fiecare sectiune cuprinde cate 3 premii diferite, fiecare premiu fiind detaliat in sectiunea respectiva.

Sectiunile disponibile de inscriere sunt: „La mare”, „La munte” si „Oriunde”. Un participant se poate înscrie cu același bon o singură dată în cadrul uneia dintre cele 3 secțiuni.

Un concurs chiar pe placul meu! Folosesc produsele de protecție solară Gerovital Sun pentru a mă proteja de efectele radiațiilor UV de când au apărut pe piață. Voi participa și sper că voi câștiga o vacanță la… MUNTE!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL GEROVITAL